Ποιοί είμαστεΓνωρίστε μας

Τα προϊόντα μας

Ομάδα.

Είμαστε ο Αναστάσης και ο Φαίδωνας, δύο φίλοι και πλέον συνεργάτες που ιδρύσαμε τη NUTREE με ένα κοινό όραμα: τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού brand που στοχεύει να εντάξει υγιεινά σνακ από αγνές και αυθεντικές πρώτες ύλες στην καθημερινότητα όλων μας. Έχοντας ζήσει και οι δύο στο εξωτερικό βιώσαμε τη δυσκολία - και κατανοήσαμε τη σημασία - τού να διατηρείς μια ισορροπημένη διατροφή σε έντονους ρυθμούς ζωής.

Εμπνευσμένοι από τον πλούτο της Ελληνικής γης και συνδυάζοντας το πάθος μας για δημιουργία καινοτόμων γευστικών συνδυασμών, σας καλούμε να γίνετε συνοδοιπόροι σε ενα ταξίδι υγιεινών απολαύσεων. Πιστεύουμε ότι η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι και νόστιμη και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις συνταγές μας μαζί σας!

Ο Αναστάσης Στοφόρος (αριστερά στην φώτο) είναι ο εμπνευστής του οράματος και των συνταγών της NUTREE. Έχει σπουδάσει Χημικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο Πατρών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο UCL του Λονδίνου. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στον τομέα των τροφίμων – και συνδυάζοντας τη μεγάλη του αγάπη για τη μαγειρική – ξεκίνησε να δημιουργεί μόνος του τις πρώτες μπάρες ενέργειας. Το 2017, μαζί με τον Φαίδωνα Μίχο, ίδρυσαν τη NUTREE, εξειδικευμένη, μοναδική, εταιρεία με αληθινά φυσικά προϊόντα υγιεινής διατροφής.

Ο Φαίδων Μίχος (δεξιά στην φώτο) είναι ο άνθρωπος πίσω από το «ταξίδι» των συνταγών της NUTREE. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και έκανε μεταπτυχιακό Οικονομικών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων στο Columbia University της Νέας Υόρκης. Καθώς έχει ασχοληθεί με τη βιώσιμη ανάπτυξη, πιστεύει ότι η υγιεινή διατροφή αποτελεί θεμελιώδη αξία της καθημερινότητάς μας και υποστηρίζει την εν-συνείδηση αυτής, στην πράξη, με την εξέλιξη της NUTREE.

Οι αξίες μας.

  • Παιδεία & Υγιεινή Διατροφή
  • Ανταποδοτικότητα & Κοινωνική Δράση
  • Βιωσιμότητα & Σεβασμός στο Περιβάλλον